Dental Studio
Mirdent Dental Studio - Cluj


6 moduri de a obţine un zambet îmbunătăţit!

Jessica Alba - Hollywood smileCum acţionează zambetul hollywoodian? 

Tinde spre perfecţiune şi luptă pentru admiraţie, frumuseţe, putere şi, nu în ultimul rând, pentru respect.

 Zambetul perfect pe care îl afişează şi îl promovează divele cu atâta nonşalanţă şi siguranţă în orice ocazie le deschide drumul spre succes. Iar nouă ne câştigă încă din primul moment admiraţia.

 Ele au înteles un lucru foarte important în lupta pentru reuşită:

“Zambetul este o armă puternică !”

Alege unul dintre cele 6 moduri de a obţine un zambet îmbunătăţit !

1. Faţete dentare
Aceasta este principala alegere a starurilor de la Hollywood şi motivul pentru care au o dantură impecabilă. Este cea mai simplă metoda de a obţine un zambet perfect deoarece rezultatele se văd imediat!
Faţetele dentare sunt foiţe subţiri de porţelan, translucide, similare unghiilor false. Au un aspect natural şi se aplică pe suprafaţa dinţilor frontali pentru a corecta culoarea, spaţiile, înghesuirile uşoare şi muchiile sparte.

2. Zirconiu (coroane, faţete, lucrări protetice)
Zirconiul este cel mai solicitat material în ţările dezvoltate datorită aspectului său similar dinţilor naturali şi a faptului că are o rezistenţă foarte mare la factorii externi, timp îndelungat.
Coroanele, faţetele şi lucrările protetice din zirconiu au o calitate impecabilă. Ele nu pot fi distinse, spre deosebire de cele realizate din alte materiale ce sublinează linia gingiei şi astfel au un aspect artificial.

3. Aparat dentar INCOGNITO
INCOGNITO prezintă o serie de avantaje care îl fac extrem de atrăgător în special pentru adulţii cu o viaţă profesională sau socială intensă, care îşi doresc să ajungă repede şi cu eforturi minime la rezultatele dorite.
Nu se vede, acţionează rapid şi te poţi bucura de rezultatele sale la orice vârstă!
El este aplicat pe spatele dinţilor (tehnica linguală) şi realizat într-un singur laborator din lume, aflat în Germania.

4. Albire dentară ZOOM
ZOOM este metoda nr. 1 de albire dentară în SUA. Alb, strălucire, perfecţiune… Sunt principalele sale efecte. În plus, tratamentul durează o oră, iar rezultatele se văd imediat!
Albirea profesionala ZOOM poate oferi rezultate de până la câteva nuanţe. Nu este dureroasă şi se realizează uşor. Tu te vei relaxa, iar dinţii tăi vor deveni mai strălucitori cu fiecare minut.

5. Implanturi dentare
Implantul dentar este mult mai uşor de îngrijit decât alte metode alternative- protezele sau punţile. Acesta opreşte atrofia osoasă, previne migrarea dinţilor şi retracţia gingiei. Însă este foarte important să fie realizat dintr-un material biocompatibil.

6. Computer Imaging – Smile Design
Smile Test îţi oferă posibilitatea de a-ţi proiecta propriul zâmbet în doar 2 paşi!
–  evaluarea psihologică a percepţiei asupra propriului zambet.
–  vizualizarea zambetului final prin aplicarea programului computerizat DENTAL MASTER.

Acum ştii ce trebuie să faci pentru a avea un zambet perfect, nu-i aşa?

 

Autor: Green Dental Clinic

 

Leave a Reply

*

captcha *